akuten

ja o linda som skulle ha en tycka synd om oss kväll igår =P o bara glo på film o bara vara. man behöver ju göra sånt ibland. men fick vi de lr? ne..

fick lov att dra till akuten o där fick man sitta typ i 1 1/2 timme igår kväll innan man kom in för att dom skulle kolla på mitt öra, som bara typ smällde till o sen kom de typ var o blod :s o de ska kallas för akutmotagning? ja tur att man inte var döende iallafall för då hade man väll dött där näre tog så lång tid. men visade sej att ja åkt på öroninflammation o att de tydligen var ganska ovanligt att de värkte hål påengång som de tydligen hade gjort på mej. så dom kollade lite o sen fick ja nå piller sen fick ja åka hem. men ska tydligen tillbaka ida vid en halv åtta för o få pencelin för de kunde dom vist inte fixa igår när vi var där. aja.

men fin tid o vakna på rå. kl eh typ halv fem, o ja har skit ont i örat så ja vet inte vart ja ska ta vägen :s så undrar på om man inte kan sova. men ska väl försöka somna om snart igen, så man kan få sova nån timme till innan man ska upp igen. så vi får väl se om man kommer iväg till skolan ida lr om man blir liggandes hemma o tycka synd om sej sj =P

ne gå o röka lite o sen försöka sova lite.


//Sofia♣


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0