öroninflammation/feber

ja inte nog att man har åkt på öroninflammation då ska man åka på feber oxå :s ja men varför inte allt på en gång? så lika bra att få allt annat oxå nurå så slipper man allt sen :D så va väntar de på? =P

ida var ja ju till lassarettet o fick pencelin. o ja fick inte dricka alkohol sarom, men vadå ska man de kan man ju bara hoppa över ett piller =P nerå lika bra o göra som dom säger så de kanske blir bra nångång, för de eh värkligen inte skönt vill ja lova. så hoppas de slutar göra ont snart =) en jävligt innehållsrik dag ja har haft lr inte. har sovigt hela dagen va vaken en liten sväng i morrse bara, sen sov ja flera timmar tills linda kom in o hoppade på mej, o hon tyckte att ja inte skulle sova nå mer, för hon tyckte vi skulle äta lite, men känner mej inte så sugen på nå o äta just nu. fast ja eh hungrig, men känns typ som om ja inte skulle få behålla re om ja skulle de. så vågar man testa? =P de visar sej he he.

aja där vart de bara svamel, men orka.

jaha resten av dagen som eh kvar då? händer de inte mycket, ska försöka sova lite till snart igen tror ja, ja lär nog behöva de. sen göre ju inte lika ont i öra om man sover, då märkar man de inte så hällre sova än vara vaken ;)

men tråkigt o sova sj ju :( så nån som vill komma o sova me mej? =P o nån som kan slava lite för en he he

bunny ställeru upp lr? ;P

ne ska nog sluta svamla nu o bädda ner mej lite till kanske? lika bra, gör ju ändå ingen nytta nu när ja eh vaken.





//Sofia♣

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hehe bybii så klart ja ställer upp:* puss puss på dig min lilla bunny<3<3<3

2008-12-08 @ 18:29:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0