på bunnys begäran ;)

ja my bunny tyckte ju att ja skulle uppdatera bloggen lite så han hade nå o läsa, så va gör man inte för bunny ;) uppdaterar så han har nå att göra i sin lilla ensamhet :O

igår så var ja hemma vid farmor hela dagen :) hon bjöd på mat, o så var vi iväg så ja fick handla lite kläder oxå, vilken snäll farmor ja har :) sen så kanske man ska få en ny mobil av henne i julklapp, kan ju kanske vara på tiden, för orka me en 3310 hela livet? ett under att den funkar än ha ha...  Var även hem till marina igår o kollade på film :) trevligt vare iallafall. så sov kvar där för klockan vart ganska mycke när vi hade kollat klart påren så orkade inte gå hem.

O om i förrgår ska vi nog inte diskutera va som hände ha ha. ja sa ju att ja inte skulle göra de, för då skulle de gå åt skogen ha ha, men inte lyssna dom inte, så fick ju lov att görare för dom gav sej aldrig, o se vad som hände ha ha.

ja just ja ida äre ju fredag o allt, har ju nästan gått runt o trott att de var torsda ida, förens folk undrade va som hände ikväll, så ja fick känna mej dum en sväng ha ha. så blir hem till marina så får se va som händer där ;) o sen om bunny kommer :D annars får ja lifta hem till han ;)

jaha o nurå? va ska skrivas?




oj sorry baby, men var bara tvungen o lägga ut bilden ;) den låg ju här inne o vänta på att få komma ut här, så de var väl dags för den att göra sitt rå ;)

kolla va söt han eh :D


http://www.youtube.com/watch?v=nnGpWeFiLe8  ;)


ne nu vare nog slut för denna gång ;)

så bunny nu haru lite att läsa♥


//Sofia♣

Kommentarer
Postat av: marina lundström

hörru sofia, va höll du på me igår? haha;P men kan inte höra av mej idag =/ för ja har supit bort luren :S o du eh väl inte vaken nu? men ja kan väl försöka höra av mej på nå vis ida, annars äre bara att du kommer hem till mej senare :) för vi blir väl här:)hoppas du mår bättre idag iallafall :)

2008-12-06 @ 13:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0