hemfärd imorrn då

sitter hemma vid linda och kim :) bara jag och linda här, för kim är ute med sina grabbar :P så vi har hela stället för oss själva, vilket innebär myspys för hela slanten ;) Och vi väntar på lindas bror som har varit så snäll och fixat fram en mobilladdare åt mej, eftersom ja var så jävla duktig och ta med mej fel laddare haha. och vi har gått igenom alla lindas kartonger typ efter en men hittade ingen :S som tur är så kommer ju marcus med en snart :D tack snälla det eh verkligen guld värt. ja så om ni inte fått tag på mej på kvällskvisten så vet ni varför nu^^

Jaha idag så har man ju varit duktig och varit me linda och dom i skolan haha. han ju typ inte mer än komma dit innan ja fick skäll av en lärare, bara för att jag satt och höll på me mobilen, och sen inte ville göra det som dom andra gjorde hehe. men vadå hade jag viljat gått i skolan så hade jag väl redan gjort de :P sen har jag träffat massa gamla polare, fy fan vad kul det var. måste snart åka hit igen ju. sovplats var visst inga problem att fixa, såklart att alla ville ha en sofia hemma vid sej ;P

hmm och imorrn ja då blir det som sakt hemfärd till tjockholm igen, ursch vill vara kvar här, alla minnen kommer tillbaka, tråkigt att behöva åka hem så snart. när man nyss kommit. men men vad gör det, det befinner sej ju en söt sak på hemmaplan som man ska träffa :D<3 så helt tråkigt ska det ju inte bli att få åka hem;) "Du eh så söt ja blir så gla" hehe.

Japp och sen imorrn då när man kommer hem så har ja lovat att träffa johan en sväng och höra vad han vill :S undrar vad de kan vara, ska bli konstigt att träffa han igen, har inte träffat han något sen det tog slut, men det eh ju inte så konstigt när han inte har varit hemma, och inte ens funnits i sverige så. vet att nånstans innom mej så finns faktiskt känslorna kvar, och de eh de som eh det jobbigaste, vill ju liksom inte att dom ska komma tillbaka, ah men ni förstår vad ja menar.

Men innan det blir hemfärd imorrn så ska ja me linda till skolan en sväng, har lovat alla det så :) sen så kommer farsan och hämtar mej, och vi ska iväg och käka med faster, farmor och kusinerna innan vi drar oss hem över.

Ja men nu ska vi gå ut och röka lite och se om marcus eh på ingående, så man kanske kan få lite kräm i mobilen^^

// Sofia


Kommentarer
Postat av: Anonym

heej kan du höra av dig till mig du ee så söt jaa blir såå glad hee ;)puss puss<3<3<3

2008-09-20 @ 21:32:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0