ny vecka igen ra

då var söndagen typ slut ra och en ny dryg vecka börjar....


Ida så åkte aleni o dom hem vart tomt närom åkte, får hoppas att de inte dröjer allt för länge tills vi ses nästa gång igen :( så ida hare inte hänt så mycke har typ mäst legat o slöat o försökt sovit men de går inte, vat inte många timmars sömn inatt häller så. somna runt en halv åtta imorrse o sen så vakna man vid en 10 när folk började vakna till liv.

Just nu sitter ja hemma vid crille o dricker lite o snackar. känns skönt att få snacka merej skönt att ha en killes syn på vissa grejer oxå. ha ha lite oense ibland men vafan =P

igentligen så borde ja väll sova så ja orkar me skolan imorrn men kan ju inte sova :S så va ska man göra då? o ja ja vet ja måste sköta skolan, men vet ju inte om ja pallar me den längre, visst inte långt kvar till sommarlovet men de eh nog länge, o va ska man göra efter de ra? gå kvar här lr börja på en linje nånannanstans? jaru fan svårt.

aja orka sitta här.......... här händer de ju iallafall inget just nu så.



//Sofia♣

Kommentarer
Postat av: sofia

hörru fia hoppas du var till skolan idag och inte sket i den. och drack igår? :O ja då läru ju inte ha kommit så långt om man känner dej rätt ;P men bara och försöka hålla ut<3

2009-01-19 @ 14:36:52
Postat av: linda

och varför var inte du i skolan idag då? lars var inte så glad så bäst du kommer imorrn :P och ja har försökt ringt dej men inte svara du heller, så du kan ju ringa mej när du ser detta:)

2009-01-19 @ 16:20:56
Postat av: Anonym

men äslkling rå ;) du måste ju sköta skolan:)puss<3<3<3<3

2009-01-19 @ 22:05:10
Postat av: mamma

fia nu ser du till och sköter skolan. du vet att vi har diskuterat det där flera gånger, och om du inte sköter dig så får du flytta hit igen ;)

2009-01-20 @ 04:37:35
Postat av: Anonym

haha byt om du inte trivs.. gjorde de misstaget själv när ja gick gymnasiet

2009-01-20 @ 11:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0