Ge mej styrka

Vissa saker har man bara lust att skrika ut... men de sägs att man ska behärska sej o försöka göra de bästa av situationen, men hur ska man kunna göra de rå när man känner att man inte har någon styrka kvar lr att man kan hämta den nånstans? va gör man då? kan nån svara på de?  känns som om de eh för mycke som händer just nu för att man sj ska hänga me i svängarna, men vem har sagt att livet ska vara som en dans på rosor jämnt? aja men de eh ju bara att försöka ladda om batterina o försöka ta sej uppåt igen. även fast man kanske inte alltid känner så just nu, men man vet att de ligger under ytan nånstans o spökar.


Ja saknar min vän som ja kunde snacka me om allt, de fanns alltid lösningar på va som än hände, men va gick snett där rå? de finns nog inge svar på de lr jo de göre väll men inget man orkar lägga ner en massa energi på just nu o fundera över. men ja vet lr ja hoppas att vi en dag ska hitta tillbaka till varandra så allt kan bli som vanligt igen. men frågan eh ju om du vill? för mej äru redan förlåten sen långt tillbaka, du vet att ja inte eh så jäkla långsint av mej.


aja skit samma :D

livet går i vågor o va ska man göra? jo man gör de bästa av de o tar en da i taget o se va som händer, de kan ju bara bli bättre, lr mjo kan ju även bli sämre men har inte tänkt mej att ta mej så långt ner igen så. men de sägs att man aldrig ska säga aldrig, men om de skulle ske, vem skulle vara villig o hjälpa en tillbaka? :O


ida har varit en bra dag :) ja, morsan o syster  tog oss en heldag o va till borlänge o gick på kupolen o handlade lite o så, tack mamma för att du finns, du eh de bästa ja har :) sen mot kvällen så hörde tobbe av sej o ville hitta på nå så han kom hit så han o ja glodde på lite film o bara snackade lite.


ne kanske dags o sova om man ska orka upp till skolan imorgon lr om de blir nån de vet ja inte än beror på om mamma o dom ska åka hem imorgon då eh ja hellre me dom en sväng än o vara där.




//Sofia♣

Kommentarer
Postat av: sofia*2

ja hjälper dej alltid åh de vet du <3

2009-03-03 @ 07:12:14
Postat av: aleni

klart att man eh villig och hjälpa om det skulle vara så<3

2009-03-03 @ 10:20:24
Postat av: crille

finns alltid här för dej bäste vän så om de är nått vet du att du kommer till mej påengång så löser vi det :)

2009-03-03 @ 10:55:10
Postat av: Anonym

så klart jag vill de men det tar nog ett tag kanske ;)<3

2009-06-01 @ 12:54:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0